tirsdag 21. februar 2012

"Hverdagen" har ankommet

Skolegården
Nå har det seg slik at hverdagen har ankommet, og det er i grunn ikke så verst! Jeg ar begynt å venne meg til varmen, takk og lov. Og hverdagsrutinene er stort sett på plass! Allikevel er det mye utover hverdagen som skjer. Kultustudier fortsetter å arrangere ting for oss, som filmkvelder.

Studiene går greit. Det er veldig mye å lese, på veldig korttid. Men dte gjelds å gjøre det beste ut av det, og passe på å ha med bøkene når er ute og reiser, eller ligger på stranden. Selvom det er lett å ty til iPoden som ofte er langt mer interessant!

Vi har forresten fått en vifte på utlån fra naborommet, så nå er det lettere å sove om natten, dette reddet heltklart mye av nattesøvnen!

Quesillo-festivalen.
Helgen tilbrakte vi på stranden, og på hesterygg. Sistnevnte var ganske spektakulært. Vi red mellom vulkaner, og ned til en innsjø som tidligere var ett vulkankrater. Veien ned var BRATT, veldig bratt, så jeg var ett lite øyeblikk redd hesten skulle protestere å gå tilbake igjen, men vi kom oss ned. Innsjøen var fylt med herlig ferskvann! Vi fikk badet og slappet litt av etter rideturen, før vi satte avgårde hjemover. Jeg presterte selvfølgelig å bli kastet litt av hesten, men kom unna uten varige mén, kun litt blod og litt blått. På tilbakeveien til Leon tok guiden vår oss med på en quesillo-festival (quesillo er en matrett). Festivalen var også ett forsøk på å slå nabobyens rekord i verdens(?) lengste quesillo, de håpet på å komme opp mot 210 meter! Ett artig syn!
På hesteryggen!

Ellers er vi snart klare for å sette turen mot Tamarindo, en kystby i Costa Rica. Hvisalt går etter planen skalvi ut i et naturreservat og henge litt mellom trærne i en zipline, ligge på stranden og slappe av med pensumbøkene (ja, vi leser teori). Så adios!