lørdag 4. februar 2012

Managua, Nicaragua!

Det å skulle komme seg ut av landet Cuba var ikke gratis som i de fleste andre land. Slitne og en smule lei etter mye sykdom fant vi ut at vi måtte betale en god slant, bare for å kunne komme oss ut av landet. En litt dårlig start på reisen til Nicaragua, men det skulle fort bli bedre. Etter en mellomlanding i El Salvador, kom vi frem til Nicaragua 20.30 lokal tid fredag. Etter en rask utsjekking og taxitur kom vi frem til hotellet for natten.

Hotellet er helt fantastisk! De ansatte behandler oss som prinsesser, og vi er sannsynligvis de blideste gjestene som har vært der på lenge. Vi smiler og ler konstant, etter en uke i litt "dårlige kår", er dette som å komme til hotellhimmelen! I går kveld, det er lørdags morgen nå, skulle vi gå og kjøpe oss noe å spise 200-300 meter unna, det fikk vi ikke lov til, så vi ble eskortert i taxi frem og tilbake, så bar det opp på hotellrommet med middag i hver vår store seng foran TV. Managua er ikke kjent for å være en spesiell trygg by, det fikk vi merke på kroppen i natt, da vi plutselig hørte noe som minnet om skudd. Deretter kom det 6-7 bilder med sirener, og ambulanse. Vi er ikke helt klar over hva som har skjedd, men det var mye greier rett utenfor vinduet vårt her i natt. Vi er relativt glade for at vi da var trygt på hotellrommet, og at byen vi skal bo i er ett stykke herfra, og av en helt annen sort!

Himmelrike!

"Ring, ring"
 I dag har dagen kommet da vi skal dra til Leon, byen vi skal bo i de neste tre månedene. Vi skal se rommet vårt, møte de andre studentene og endelig pakke ut av koffertene!